SF Help & Suggestion Center Need help with SF? Ask... Have a suggestion to better SF? Tell us here...

Mobile View

  #11  
Old 04-17-2015, 05:56 AM
goaliemo's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Location: Louisiana
Posts: 1,363
Default

Still didn't work.
I would go to reply, brings be back with the error saying I need to enter at least 5 characters.
Tried logging out and re logging in. Still got it.
I screen shot it, will upload later.


May just be an issue on my crappy phone.
 
  #12  
Old 12-11-2016, 02:46 PM
jamnar's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2015
Location: Virginia, USA
Posts: 177
Default

I just wanted to let you guys know that this is still an issue. I'm using a Samsung Galaxy Core Prime running 4.4.4 "kitkat" and firefox 50.0.2
I can browse just fine but every time I try to post a reply I get the same error.
Derf, what were you using last year when you made those test posts?
 
  #13  
Old 12-11-2016, 04:47 PM
derf's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jul 2005
Location: My Saturn ;)
Posts: 7,695
Default

Google Chrome v ??? on a Motorola Droid Maxx w 4.4.4

I have found firefox to have become quite buggy in the last few years, specifically when it comes to processing "form input"---which is things with text boxes that need to get translated into who knows what and then processed at the website server you're on. I've switched to Chrome n never looked back.

This is from my PC, not clearing cache.
 
  #14  
Old 12-11-2016, 04:59 PM
derf's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jul 2005
Location: My Saturn ;)
Posts: 7,695
Default

This is me on said phone right now on latest ish version of chrome.
Originally Posted by derf View Post
Google Chrome v ??? on a Motorola Droid Maxx w 4.4.4

I have found firefox to have become quite buggy in the last few years, specifically when it comes to processing "form input"---which is things with text boxes that need to get translated into who knows what and then processed at the website server you're on. I've switched to Chrome n never looked back.

This is from my PC, not clearing cache.
 
  #15  
Old 12-11-2016, 06:32 PM
jamnar's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2015
Location: Virginia, USA
Posts: 177
Default

Originally Posted by derf View Post
This is me on said phone right now on latest ish version of chrome.
Here's my phone w/ chrome.
 
  #16  
Old 12-11-2016, 06:34 PM
jamnar's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2015
Location: Virginia, USA
Posts: 177
Default

Originally Posted by jamnar View Post
Here's my phone w/ chrome.
YAY!
Thanks Derf!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
RKelly5327
Saturn L300
15
08-12-2015 12:18 AM
jaason
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
09-13-2008 07:32 PM
nhughes18
Saturn Vue
4
03-01-2008 11:38 PM
carolb4
General Tech Help
1
09-01-2006 12:53 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Mobile View


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.