Saturn S Series Sedan SL, SL1, and SL2

Coolant Problem

  #21  
Old 10-13-2013, 01:48 PM
keith's Avatar
Senior Member
Join Date: Dec 2005
Location: United States
Posts: 435
Default

Originally Posted by HeroicAge View Post
The pic I posted was the only wet spot under my hood around anything to do with the coolant system that I could find. And yes, mine is manual. I keep forgetting to specify that I'm just so used to only driving them sometimes I forget there can be differences.
Me too, but my wife insists on having an AT in her cars.
 
  #22  
Old 10-22-2013, 11:13 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2013
Location: Chattanooga, TN
Posts: 18
Default

Replaced the Thermostat and it comes up to temp properly. Getting random low coolant warnings that I will have to check into. They come on every now and then stay on for about 1-2 minutes then goes off.

-Couldn't find anything but it stopped giving the warnings.
 

Last edited by HeroicAge; 10-30-2013 at 07:53 AM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Melonheadjr44
General Tech Help
1
11-26-2010 12:00 PM
rabobanks
Saturn S Series Sedan
5
07-07-2008 09:10 AM
jn_mohit
Saturn S Series Sedan
2
03-22-2007 02:06 AM
LS2guy
General Tech Help
1
08-22-2005 03:17 PM
KELLYM
New Member Area
2
06-29-2005 06:11 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Coolant Problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.