tranny computer

  #1  
Old 02-10-2009, 03:34 AM
Banned
Thread Starter
Join Date: Jan 2009
Location: United States
Posts: 12
Default



I have a 2000 v6 sedan. it wont go forward or back in any gear.


IM getting a code 1810 tranny fluid pressure sw.


If I remove the tranny computer wiring harnes for a second than replace it the car will move for a minute than breakdown again.


its like im erasing the code than it resets in a minute and shuts down the trans. I think its a bad connection. isnt there something I can spray on the connectors to help. the cars been sitting for 2 years.





 
  #2  
Old 02-10-2009, 07:32 AM
Banned
Join Date: Jul 2008
Location: Riveria of America
Posts: 2,748
Default

If the car has been sitting that long, you may have some sludge built up in the transmission. Might have to have the transmission cleaned and flushed and a new filter to clear up the problems ...
 
  #3  
Old 02-10-2009, 12:07 PM
Banned
Thread Starter
Join Date: Jan 2009
Location: United States
Posts: 12
Default

thanks...........
 
  #4  
Old 02-10-2009, 08:32 PM
Senior Member
Join Date: Mar 2006
Location: Arizona
Posts: 3,278
Default

Electric Motor or Contact cleaner
 
  #5  
Old 02-10-2009, 10:18 PM
Banned
Thread Starter
Join Date: Jan 2009
Location: United States
Posts: 12
Default

thanks for your time........
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
caldi
Saturn S Series Sedan
3
11-24-2008 03:04 PM
mercenarydragon
Saturn S Series Sedan
6
11-10-2008 03:56 PM
busone
General Tech Help
5
03-08-2008 08:18 PM
btoke
Saturn L300
1
06-01-2006 02:59 PM
btc1572
General Tech Help
3
01-14-2006 11:16 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: tranny computer


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.