Radio dark

  #1  
Old 11-04-2008, 10:12 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2008
Location: United States
Posts: 2
Default

battery went dead on my 02 l300. the tow truck driver tried to jump the battery but did not work. replaced the battery and now the radio is dark. it is not locked it is dead. worked great before. thought maybe it was the fuses so i checked the one on the driver side and it looked good. did not check under hood because i don''t know where to look. any ideas on what the problem might be or how to fix. dealer said it would cost $100 dollars to put on machine to find the problem and them whatever it cost to fix.
 
  #2  
Old 11-04-2008, 04:16 PM
Banned
Join Date: Jul 2008
Location: Riveria of America
Posts: 2,748
Default



Actually, there is more than one fuse under the passengers side. First, a 10 amp fuse from theIGN(RADIO), then another 10 amp fuse from the BAT(RADIO) next to it. Also, if you have the OEM CD changer, there is a 5 amp fuse CD(RIA) as well.


From what you describe, I would suspect the BAT(RADIO) fuse is bad
 
  #3  
Old 11-04-2008, 06:17 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2008
Location: United States
Posts: 2
Default

Thanks. It was the fuses. One in the right side fuse box, and one under the hood fuse. Works great.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
daysu47
General Tech Help
1
09-17-2008 03:03 PM
castortroy
General Tech Help
2
11-11-2007 11:37 AM
timkenIE
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
01-03-2007 07:59 PM
Murrieta2003
General Tech Help
5
11-29-2006 01:48 AM
youngrudy1
Saturn Ion
1
07-05-2005 01:33 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Radio dark


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.