Off Topic A place for you car junkies to boldly post off topic...

Forum formatting not allowing pics to upload?

  #1  
Old 11-02-2018, 09:26 AM
19bonestock88's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2013
Location: Glenville, WV
Posts: 1,432
Default Forum formatting not allowing pics to upload?

Im a little lost, since the forum changed its look I canít upload pics into my posts... I donít feel itís fair for me to update my build thread and not show you guys pics of my work...
 
  #2  
Old 11-02-2018, 10:29 AM
02 LW300's Avatar
Super Moderator
Join Date: Apr 2015
Location: Willamette Valley, Oregon
Posts: 1,240
Default

I figured it was another poke at Apple people by the evil PC crowd. LOL
I don’t know how it works! I had to use my Macbook pro laptop to upload the last pictures, my iPad would not get it done.
 
  #3  
Old 11-02-2018, 02:38 PM
19bonestock88's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2013
Location: Glenville, WV
Posts: 1,432
Default

Using my iPad instead of my iPhone was gonna be my next try lol... I don’t have either PC or Mac... that sucks
 
  #4  
Old 11-02-2018, 04:23 PM
derf's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jul 2005
Location: My Saturn ;)
Posts: 7,645
Default


Axl takes his own selfie


Works fine for me on my android phone...select from device, then find and select your pic. It should count up to 100%, then appear. Scroll to the top of the page and click upload or whatever it says. It gets put inline with your reply text at the location of the cursor (where it was before you hit the picture attachment icon)
 

Last edited by derf; 11-02-2018 at 04:29 PM.
  #5  
Old 11-02-2018, 05:45 PM
19bonestock88's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2013
Location: Glenville, WV
Posts: 1,432
Default

When I click the upload button after pics have loaded to 100% the window closes and the pics don’t show anywhere in the post
 
  #6  
Old 11-02-2018, 07:20 PM
derf's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jul 2005
Location: My Saturn ;)
Posts: 7,645
Default

They will show when you actually post the post. I have had that happen
 
  #7  
Old 11-02-2018, 08:31 PM
19bonestock88's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2013
Location: Glenville, WV
Posts: 1,432
Default

The last post in my build thread I tried three times to add photos to. First time wasn’t when I first posted,and I’ve edited twice to attempt to add the photos
 
  #8  
Old 11-03-2018, 08:51 AM
Rubehayseed's Avatar
Senior Member
Join Date: Jul 2011
Location: Lake Wales, FL
Posts: 3,717
Default

Have you tried using imgur.com, Bones?
 
  #9  
Old 11-03-2018, 11:01 AM
19bonestock88's Avatar
Senior Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2013
Location: Glenville, WV
Posts: 1,432
Default

I’m half afraid to, after the fiasco with photobucket...
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Big O
Saturn Outlook
9
02-07-2010 03:01 PM
DeviousSl2
New Member Area
2
03-24-2008 03:13 PM
gtkillerwannabe
Saturn 3 Door Coupes
6
11-14-2007 10:05 PM
csmonte
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
6
06-18-2007 09:32 AM
Maxine_98SL2
New Member Area
15
03-14-2006 12:50 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Forum formatting not allowing pics to upload?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.